Nostradamus. Profetiile complete 2001-2105

 Mario Reading

  • Editura: Litera
  • Colectia: Bestseller
  • ISBN EPUB: 978-606-600-714-6
  • ISBN PDF: 978-606-600-662-0
  • Formate: ePub (Adobe DRM) sau PDF (Adobe DRM)
  • Compatibil cu: PC/Mac, iPad/iPhone, Android, Nook, Sony, Trekstor

Controversat medic si farmacist francez, Michel de Nostredame s-a bucurat de celebritate si recunoastere inca din timpul vietii. De la moartea sa, din 1 iulie 1566, eveniment pe care l-a prevazut intocmai, cu o seara mai inainte, profetiile sale au vazut necontenit lumina tiparului. De-a lungul timpului, doar Biblia s-a vandut in mai multe exemplare.

Dezastrul de la World Trade Center, razboiul din Irak, tsunamiurile devastatoare din 2004/2005 si inundatiile de proportii din New Orleans sunt doar cateva dintre evenimentele prezise de Nostradamus.

Mario Reading ne ofera acum ocazia sa aruncam o privire asupra secolului 21, chiar inainte ca mecanismul istoriei sa se puna in miscare. Ce ne rezerva oare viitorul? Un atentat la viata presedintelui Statelor Unite ale Americii? Un nou Razboi Mondial? Destramarea ONU? Prabusirea monarhiei britanice? Nasterea celui de-al treilea Anticrist?

Mario Reading s-a nascut in Dorset si a copilarit in Anglia, Germania si in sudul Frantei. Cunoscator a patru limbi straine, si-a facut studiile la University of East Anglia, unde s-a specializat in literatura franceza si germana, precum si in traduceri. Un adevarat nomad, Mario Reading si-a petrecut tineretea vanzand carti rare, predand calaria in Africa, studiind dresajul la Viena, facand polo de performanta in India, Spania si Dubai, administrand plantatia de cafea a sotiei sale si supravietuind unui cancer in stadiu terminal. Autor al romanelor The Music-Makers si The Honourable Soldier, Reading a fost premiat cu Arts Council Writing Award in 2004.


Etichete: , ,