compara

eBook Reader PocketBook Touch Alb

Preturi eBook Reader PocketBook Touch Alb:
www.emag.ro – 649,99 LEI
www.elefant.ro – 649 LEI

Ebook reader-ul PocketBook Touch Alb are un ecran de 6 inch realizat pe baza tehnologiei E Ink, cu o rezolutie de 800×600 pixeli si suporta 16 nuante de gri. Tehnologie E Ink se caracterizeaza prin similaritatea aproape perfecta a ebook reader-ului cu ecran E Ink cu senzatia oferita de paginile tiparite: ecranul nu este activ, utilizandu-se doar lumina reflectata.

De asemenea fata de ecranele LED obisnuite, ecranele tip E-Ink nu au efectul de flicker care oboseste ochii. Astfel, ochii obosesc mult mai putin fata de dispozitive ce dispun de alt tip de ecran (palmtop, telefon, laptop ori calculator), chiar daca cititi ore in sir.

Cu ajutorul PocketBook cititul cartilor este facil chiar si in cele mai insorite zile, cititorii neavand nicio neplacere in ceea ce priveste unghiul de vizualizare sau stralucirea orbitoare in lumina soarelui.

Bateria integrata cu ioni de litiu are o capacitate de 1100 mAh. Dupa incarcare, bateria va avea suficienta putere pentru citirea a 8.000 de pagini. Ebook reader-ul PocketBook Touch Alb poate funtciona fara a fi nevoie de reincarcare pana la o luna, daca se dezactiveaza Wi-Fi.

Dintre setarile lui PocketBook Touch Alb remarcam functia de configurare a modului de afisare a textelor care va va ajuta sa reglati nivelul de confort al citirii sau posibiliatea de a alege dintre zece tipuri de caractere preinstalate (se pot adauga si al tipuri de caractere). Puteti modifica dimensiunea caracterelor, spatierea randurilor, latimea paginii, despartirea in silabe, dar si alte setari de formatare a textelor care va vor imbunatati considerabil experienta citirii.

Ca functionalitati suplimentare PocketBook Touch Alb suporta functia text in voce (text-to-speech) care va poate citi cartea in 5 limbi dintre cele 26 care pot fi descarcate de pe site-ul international PocketBook, iar dictionarul ABBYY® Lingvo va va ajuta sa intelegeti orice cuvant fara a fi nevoit sa inchideti cartea citita in acel moment. De asemenea, cititorul RSS preinstalat se configureaza cu usurinta si va permite sa cititi stirile de pe site-urile preferate.

Preturi eBook Reader PocketBook Touch Alb:
www.emag.ro – 649,99 LEI
www.elefant.ro – 649 LEI

Detalii si specificatii:

Producator: PocketBook
Dimensiune ecran (inch): 6 inch
Tip ecran: E Ink Pearl
Ecran tactil: Capacitive multi senzor
16 nivele tonuri de gri
Rezolutie: 800 x 600
Greutate: 195 g
Formate suportate: Text:
EPUB DRM, EPUB, PDF DRM, PDF, FB2, FB2.ZIP, TXT, DJVU, HTM, HTML, DOC, DOCX, RTF, CHM, TCR, PRC (MOBI)

Audio:
MP3

Foto:
JPEG, BMP, PNG, TIFF

Touch Screen: Da
Wireless Networks: Wi-Fi
Text-to-speech: Da
Dictionar: Da
Browser web: Nu
Memorie interna: 128 MB
Memorie externa: 2GB extensibila pana la 32 GB
Tip baterie: Li-Ion 1100 mAh
Autonomie: Lectura: max 8000 pagini
Sistem de operare:
Procesor: 800 Mhz
Conectori: MicroUSB v2.0

Intrare casti: 3.5 mm

Jack audio: Da
Microfon: Nu
Speakers:
Culoare: negru
Dimensiuni: 114.5 x 175 x 9.5 mm
Garantie: 12 luni
Preturi eBook Reader PocketBook Touch Alb:
www.emag.ro – 649,99 LEI
www.elefant.ro – 649 LEI

Etichete: