Supernanny. Sfaturi practice si eficiente pentru educarea copilului

 Jo Frost

  • Editura: Litera
  • Colectia: Carte practica
  • ISBN EPUB: tica
  • ISBN PDF: 978-606-21-0005-6
  • Formate: PDF (Adobe DRM)
  • Compatibil cu: PC/Mac, iPad/iPhone, Android, Nook, Sony, Trekstor

Sfaturi practice și eficiente pentru educarea copilului

Bestseller New York Times

Jo Frost este unul dintre cei mai renumiÈ›i experÈ›i britanici în domeniul creÈ™terii È™i educaÈ›iei copiilor. A găzduit ediÈ›ia britanică a celebrului show de televiziune Supernanny, al cărui format original, de mare succes, a fost ulterior preluat în 49 de țări. Cartea cu acelaÈ™i nume a ajuns pe locul întâi în topul bestsellerurilor New York Times. O adevărată Mary Poppins a zilelor noastre, Jo Frost a devenit cunoscută în întreaga lume datorită sfaturilor È™i metodelor ei practice – testate de-a lungul unei cariere de peste douăzeci de ani – prin care vine în ajutorul părinÈ›ilor, bunicilor È™i al bonelor de pretutindeni. Ea răspunde zi de zi, neobosită, sutelor de întrebări primite pe e-mail, în scrisori sau în cadrul apariÈ›iilor sale televizate. Dădaca numărul 1 a Marii Britanii, Jo Frost este visul oricărui părinte care simte că se află uneori la capătul răbdării.

„Scrisă de o bonă cu experiență în domeniul creÈ™terii È™i îngrijirii copiilor mai mici de È™ase ani, Supernanny vine cu o serie de soluÈ›ii practice, care chiar funcÈ›ionează.

Un element important conÈ›inut în această carte îl reprezintă explicarea în cuvinte simple, pe înÈ›elesul tuturor, a etapelor de dezvoltare a copilului, specifice fiecărei vârste. Autoarea ne arată la ce să ne aÈ™teptăm încă din momentul apariÈ›iei bebeluÈ™ului È™i mai ales cum să ne pregătim pentru a gestiona momentele de criză.

Prezentarea celor zece reguli-cheie, bazate pe observaÈ›ia din interacÈ›iunea zilnică cu copiii, confirmă aplicabilitatea unor teorii psihologice È™i educaÈ›ionale. Adică avem soluÈ›iile la îndemână, rămâne alegerea noastră să le aplicăm.

Și, dacă tot facem educaÈ›ie, este de dorit să o facem în mod conÈ™tient. Cu siguranță, după ce parcurgi această carte vei cunoaÈ™te acele metode care te ajută să faci diferenÈ›a dintre educaÈ›ie È™i dresaj.“ (Mirela Horumba, psiholog)


Etichete: ,