Ajunge! Ghidul incomod al cumparatorului modern

 Doru Marculescu

  • Editura: eLiteratura
  • Colectia: Ghiduri pentru toti
  • ISBN EPUB: 978-606-8407-66-1
  • ISBN PDF: 978-606-8407-70-8
  • Formate: ePub (Adobe DRM) sau PDF (Adobe DRM)
  • Compatibil cu: PC/Mac, iPad/iPhone, Android, Nook, Sony, Trekstor

In Ajunge! Ghidul incomod al cumparatorului modern, Doru Marculescu scrie despre ceea ce stie foarte bine. Iar lucrurile despre care scrie le cunoaste nu numai din cele peste 500 de carti care au stat la baza prezentei lucrari, ci si din experienta directa. Acest fapt ii confera lucrarii o valoare cu totul aparte.

Autorul are o experienta bogata, de zeci de ani, in vanzari, marketing, publicitate, management. De mai bine de 15 ani ofera training si consultanta in aceste domenii. Aceasta carte marcheaza inceputul unei abordari complet noi a domeniului.

Iata ce remarca Anatoli Ciucurovschi, directorul executiv al firmei Brandbuilders: „Trecand peste limbajul argotic, Ajunge! – cursul antivanzari al lui Doru Marculescu – este o carte Mare, care va fi citita de generatii de oameni de vanzari si de consumatori. Ei, bine, chiar daca si tu ai gandit la fel despre anumite situatii descrise in carte, poate ca nu ai avut autoritatea, determinarea sau curajul sa o spui. Sper ca, in cele din urma, aceasta carte sa schimbe modul de gandire al departamentelor de vanzari, al consumatorilor si al marilor companii, in general. Ajunge! va reaminti oamenilor de vanzari, inca o data, daca mai era nevoie, celebra fraza a lui Ogilvy: «Consumatorul nu e prost, e nevasta ta!»“

Consumatorule, cumpara cu incredere aceasta carte, care iti va aduce numeroase beneficii, printre care si puterea de a economisi mai multi bani… Este o carte esentiala, mai ales in situatii de criza. In plus, vei rade si te vei distra de minune citind-o!


Etichete: , ,