Masoneria si intelesul ei tainic

 W.L. Wilmshurst

  • Editura: Herald
  • Colectia: Esoterica
  • ISBN EPUB: 978-973-111-332-6
  • ISBN PDF: 111-332-6
  • Formate: ePub (Adobe DRM)
  • Compatibil cu: PC/Mac, iPad/iPhone, Android, Nook, Sony, Trekstor

Conceputa special pentru folosintacelor care apartin deja ordinelor masonice, Masoneria si intelesul ei tainic este una dintre putinele scrieri care trece peste actiunile si ritualurile masonice, ca sa se poata ocupa cu dezvaluirea adevaratelor sensuri ale masoneriei. W.L.Wilmshurst ne ofera cheia descifrarii secretelor ascunse in spatele simbolurilor masonice, impreuna cu explicatii amanuntite ale sensurilor profunde pe careacestea le contin. Dezvaluind cititorului o adevarata antologie a limbajului specific masoneriei, cartea transmite un mesaj puternic, care rezista probei timpului si a modelor trecatoare si al carui principal obiectiv este sa faca accesibile celor alesi constructele si stravechile valori ale masoneriei. Wilmshurst pune accent pe faptul ca mesajul masoneriei este unul profund spiritual, aratand cum principiile si adevarurile acesteia se ascund dedesubtul simbolismului obisnuit.

Pe langa descifrarea in cheie spirituala a tainelor masoneriei, unul dintre cele mai importante subiecte tratate de W.L. Wilmshurst este descendenta masoneriei moderne din stravechile ordine initiatice si scoli ale misteriilor, a caror traditie ezoterica o perpetueaza.

Astfel, combinand descifrarea sensurilor cu filozofia si istoria spirituala a ordinelor masonice Masoneria si intelesul ei tainic. Se constituie intr-un instrument pretios pentru intelegerea intregului pe care masoneria moderna il reprezinta.


Etichete: , ,