De la Poze la Fotografii. Ghidul incepatorului

 Cristina Tinta, Andrei Zincenco

  • Editura: FOTO4all.ro
  • Colectia: Ghiduri practice
  • ISBN EPUB: actice
  • ISBN PDF: 978-973-0-14093-4
  • Formate: PDF (Adobe DRM)
  • Compatibil cu: PC/Mac, iPad/iPhone, Android, Nook, Sony, Trekstor

E-book de fotografie pentru incepatori, in format PDF. Parcurgi pas cu pas sfaturi utile pentru a-ti transforma pozele in adevarate fotografii.

Fie ca vrei sa te apuci de fotografie sau cariera ta a inceput deja, trebuie sa ai aceasta carte!

Ghidul ilustreaza si explica cele mai importante reguli de compozitie, oferind liniile de ghidaj necesare si utile oricarui utilizator de aparat foto, abordand fotografia din punct de vedere tehnic si creativ, oferind explicatii, solutii si sfaturi profesionale pentru situatii de fotografiere specifice.

Din cuprins: Expunerea, Modurile aparatului de fotografiat: cand si ce folosim?, Compozitia in fotografie, Regula treimilor, Simetria, Fundalul si prim-planul interesant, Culoarea, Modele repetitive si texturi, Elemente geometrice in imagini, Contrastul, Situatii interesante de fotografiat: Fulgerele/Curcubeul/Ceata/Darele stelare/Calea Lactee, Invata sa observi, Previzualizarea imaginilor, Idei de proiecte fotografice.

Fotografia ne da sansa sa vedem lumea altfel, sa iesim mai des in natura, sa ne bucuram de momentele speciale si dupa ce acestea au trecut, sa observam expresivitatea persoanelor din jurul nostru. Pe toate acestea le poti captura in imagini incredibile, furand timpului acea frantura de clipa.

Ce spun cititorii:

„Deocamdata am apucat doar sa «rasfoiesc» e-bookul si sa citesc cateva paragrafe de ici si de colo, dar mi se pare cat se poate de complet pentru un fotograf incepator. Mi-a facut o impresie foarte buna.“ (Liliana)

„Cand am primit cartea, pentru ca am primit-o cadou, ma asteptam la un fel de «ghid» mult mai sumar. Capitolul despre compozitie mi s-a parut cel mai interesant mie,ca foarte incepator-si daca as vrea sa ma apuc mai serios de foto, si daca voi mai analiza fotografii de acum incolo. La a doua citire am priceput cat de cat si primul capitol, setarile cu pricina probabil devin niste automatisme, in timp 🙂 Titlul iar imi place mult. Felicitari!“ (Anda D.)

„Aceasta carte m-a ajutat sa fac niste poze mai bune si mai clare. Am avut ce invata din ea. Nu am nimic de reprosat. De imbunatatit nu cred ca se pune problema pentru ca este foarte ok, explica bine, imi place ca sunt exemple de poze si este explicat si cum s-au folosit modurile aparatului. Daca mai editati carti despre foto in limba romana sincer as dori sa ma anuntati. Ati avut o idee super cu aceasta carte ! Felicitari!“ (Gabriela I.)


Etichete: , , , ,