Cum sa devii antreprenor. Dezvolta-ti propria afacere!

 Larry C. Farrell

  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Profit
  • ISBN EPUB: 978-606-588-439-7
  • ISBN PDF: 978-606-588-440-3
  • Formate: ePub (Adobe DRM) sau PDF (Adobe DRM)
  • Compatibil cu: PC/Mac, iPad/iPhone, Android, Nook, Sony, Trekstor

Inceteaza sa visezi si treci la fapte! Cum sa incepi si sa iti dezvolti propria afacere? Antreprenoriatul este cea mai sigura cale de a prospera intr-o lume nesigura, in continua schimbare. Reducerea numarului locurilor de munca este doar una dintre consecintele crizelor economice si, adesea, oameni care nu planificasera niciodata sa ajunga antreprenori aleg aceasta solutie pentru a depasi situatia de criza. Cartea specialistului american in practici antreprenoriale Larry Farrell va furnizeaza toate datele necesare pentru a va gestiona cu succes propria afacere si a va asigura, in acest fel, independenta financiara. In plus, veti gasi aici exercitii aplicative si studii de caz celebre ale unor antreprenori plini de curaj si inspiratie, care au riscat si au reusit, precum Bill Gates, Walt Disney, Ed Penhoet, Michael Dell. Veti invata toate trucurile prin care va puteti transforma ideea intr-o mare afacere, iar termeni precum intocmirea planului de afaceri, alegerea pietei si a produselor, identificarea potentialilor clienti, testarea concurentei nu vor mai ascunde nici un secret.

„Revolutia antreprenoriala a secolului XXI: oamenii obisnuiti devin jucatori-cheie. Aceasta nu este o revolutie rezervata celor bogati si puternici. Este o noua pagina din istoria economiei, care ii incurajeaza pe toti sa ia parte, de la proaspatul absolvent, oameni de stiinta si profesori universitari la cititorul acestei carti, care isi va face timp si se va stradui sa creeze un produs sau un serviciu de care cineva, undeva, va avea nevoie si va plati pentru el.“, Larry C. Farrell

„O carte ce trebuie citita de catre oricine are pasiunea, perseverenta si curajul de a incepe si conduce propria afacere. Farrell surprinde cu adevarat esenta adevaratului antreprenor si ce e nevoie sa faci ca sa supravietuiesti in actualul mediu de afaceri.”, Sabrina Horn, fondator, presedinte si CEO Horn Group, Inc.

„Cele mai eficiente metode de imbunatatire a relatiei dintre client si produs.“, Internet Works


Etichete: , ,