Cum sa cultivi creativitatea copiilor. Exercitii pentru stimularea inventivitatii si exprimarii de sine

 Julia Cameron, Emma Lively

  • Editura: Polirom
  • Colectia: PSIHOLOGIA COPILULUI & PARENTING
  • ISBN EPUB: 978-973-46-3964-9
  • ISBN PDF: 978-973-46-3965-6
  • Formate: ePub (Adobe DRM) sau PDF (Adobe DRM)
  • Compatibil cu: PC/Mac, iPad/iPhone, Android, Nook, Sony, Trekstor

Toti copiii sunt creativi. Stimulandu-le inventivitatea, ii ajutam sa gaseasca singuri solutii la problemele cu care se confrunta si sa devina mai siguri pe ei. Cartea propune diferite tipuri de exercitii pe care copiii cu varste intre 0 si 12 ani le pot efectua singuri sau impreuna cu adultii. Cele trei instrumente de baza prezentate – Paginile de Dimineata (jurnal), Expeditiile Creative (activitati distractive cu copiii) si Punctele Culminante (povestirea celor mai frumoase momente ale zilei) – pun accent pe latura amuzanta a activitatilor si pe consolidarea relatiei parinte-copil. Aceste exercitii vin deopotriva in sprijinul copiilor, care vor deveni mai curiosi si mai imaginativi, si al adultilor, care vor sti sa incurajeze talentul creator al celor mici.

Julia Cameron, artista cu o activitate de peste 30 de ani, este autoarea a 30 de carti, inclusiv bestelleruri despre procesul creativ, cum ar fi The Artist’s Way, Walking in This World si Finding Water. Romanciera, dramaturga, compozitoare si poeta, semneaza numeroase scenarii de film, televiziune si piese de teatru.

Emma Lively cinta la viola clasica, dar scrie si piese de teatru, versuri si compozitii muzicale. Este presedintele companiei de productie LivelyWorks si proprietara firmei de catering Bunny’s Bakery. De 10 ani este managerul Juliei Cameron si scrie muzica si versuri pentru compozitiile sale muzicale.


Etichete: , , , ,