Copilul zanelor

 Philippa Gregory

  • Editura: Polirom
  • Colectia: BIBLIOTECA POLIROM. Junior
  • ISBN EPUB: 978-973-46-3578-8
  • ISBN PDF: 978-973-46-3579-5
  • Formate: ePub (Adobe DRM) sau PDF (Adobe DRM)
  • Compatibil cu: PC/Mac, iPad/iPhone, Android, Nook, Sony, Trekstor

Copilul zanelor, primul volum din seria Ordinul Dragonului, descrie misterioasele aventuri ale lui Luca Vero, un tanar cu insusiri nebanuite, si ale Isoldei, o frumoasa fata de saptesprezece ani inchisa intr-o manastire de un frate avar.

Ne aflam in Italia anului 1453 si toate semnele arata ca se apropie sfarsitul lumii. Invinuit de erezie si expulzat din manastirea sa, tanarul Luca Vero, in varsta de saptesprezece ani, este adus in randurile sale de un ordin religios secret – Ordinul Dragonului – si trimis sa cerceteze raul ce s-a raspandit pe tot cuprinsul Europei. Isolda este o fata de saptesprezece ani, inchisa intr-o manastire de propriul ei frate, ca sa nu poata mosteni averea tatalui. Cand maicile de aici incep sa umble in somn si sa aiba viziuni ciudate, Isolda este acuzata de vrajitorie, iar Luca, trimis sa o cerceteze, o va ajuta in schimb sa scape. Nevoiti sa se confrunte cu cele mai mari temeri ale lumii medievale –  magia neagra, varcolacii si nebunia, Luca si Isolda pornesc in cautarea adevarului, a propriului lor destin si a dragostei, aventurandu-se intr-o calatorie in lumea necunoscuta, spre adevarata figura istorica ce apara granitele crestinatatii si cuprinde secretele Ordinului Dragonului.

„Misiunea incredintata lui Luca – aceea de a gasi semne care prevesteau sfarsitul lumii – este o versiune fictiva a nelinistii resimtite de majoritatea crestinilor dupa caderea Constantinopolului.“ – Philippa Gregory


Etichete: , , ,