Cedrii sunatori ai Rusiei. Cartea intai – Anastasia

 Vladimir N. Megre

  • Editura: Dianusa
  • Colectia: Cedrii sunatori ai Rusiei
  • ISBN EPUB: 978-606-92816-6-6
  • ISBN PDF: 92816-6-6
  • Formate: ePub si MOBI
  • Compatibil cu: PC/Mac, iPad/iPhone, Android, Nook, Sony, Trekstor

O femeie tanara si frumoasa, numita Anastasia, traieste in taiga, in deplina solitudine, practic fara haine si fara a depozita nicio hrana. Ea e descendenta unui neam care a trait acolo de milenii si care, pare-se, are o civilizatie cu totul diferita de modul nostru de trai tehnocrat. Anastasia s-a nascut aici, in taiga, unde traieste impreuna cu bunicul si strabunicul ei, care mai sunt inca in viata si care ii transmit intelepciunea generatiilor strabune. Ea este parte integrata a Naturii si isi duce existenta in armonie perfecta cu aceasta. Copacii, animalele si pasarile o inconjoara si ii ofera protectie. Cele mai devotate prietene ii sunt lupoaica, ursoaica si o veverita care ii aduce nucusoarele de cedru chiar in palma. Anastasia poate comunica cu elementele naturii – gazele ii ofera informatia necesara despre mediul inconjurator – si, in acelasi timp, ea stie absolut totul despre problemele majore ale societatii noastre bolnave, fiind gata sa ne ajute.

Esenta misiunii ei este a-i ajuta pe oameni sa treaca dincolo de „perioada Fortelor Intunecate“. Ea spune: „Visul meu va distruge mecanismele fortelor intunecate care i-a influentat pe oameni de-a lungul mileniilor. Sub influenta visului meu, multi vor incepe sa lucreze pentru bine. Nu exista in nicio Galaxie strune care sa vibreze mai frumos decat muzica Sufletului uman.“

Putin se stie despre anii de tinerete ai lui Vladimir Megre, in afara catorva experiente pe care el insusi le descrie in contextul scrierilor sale. Una din acestea a avut loc in anii ‘60 cand, timp de un an, adolescentul Megre vizita periodic (cat putea de ascuns) un calugar numit Parintele Teodorit, la Lavra Troita lui Serghiev in orasul Serghiev Posad (numit apoi Zagorsk), la est de Moscova. Aceste intalniri au lasat o impresie puternica in constiinta tanarului Vladimir si poate se pot privi ca un preludiu al transformarii sale spirituale ce are loc, dupa cum scrie, prin intalnirea cu Anastasia in taigaua siberiana.


Etichete: , ,