Barbatii de pe canapeaua mea. Povesti adevarate despre sex, dragoste si terapie

 Dr. Brandy Engler, David Rensin

  • Editura: Litera
  • Colectia: Dezvoltare personala
  • ISBN EPUB: 978-606-686-044-4
  • ISBN PDF: 978-606-686-045-1
  • Formate: ePub (Adobe DRM) sau PDF (Adobe DRM)
  • Compatibil cu: PC/Mac, iPad/iPhone, Android, Nook, Sony, Trekstor

Femeile presupun de obicei ca barbatii vor doar sa faca sex si, poate, dupa aceea sa se infrupte dintr-o pizza si sa bea o bere. Dupa care sa mai aiba o partida de sex. Autoarea ne arata ca, in realitate, barbatii vor sex, dar nu numai sex. Prin intermediul povestilor pacientilor veniti la cabinetul sau de psihoterapie, Brandy Engler demonstreaza ca la baza comportamentului sexual al barbatilor se afla adesea nevoia unei legaturi mai stranse, nevoie despre care le este dificil sa discute cu femeile din viata lor. Multi dintre ei se folosesc de sex pentru a-si satisface nevoile neimplinite de putere, acceptare, apreciere de sine, alinare si afectiune.

O perspectiva noua asupra dinamicii sexului si a relatiilor, o alternativa oferita cititoarelor care doresc sa afle ce vor barbatii cu adevarat, sa inteleaga de ce se comporta ei intr-un anumit fel si ce pot face pentru a-si imbunatati relatia.

Brandy Engler este doctor in psihologie clinica, specializata in relatiile de cuplu si sexualitate. David Rensin a semnat, ca autor sau coautor, numeroase carti de succes din lista bestsellerurilor New York Times. Despre carte au aparut articole in publicatiile The Times Magazine, Daily Mail, New York Post. Postul de televiziune american ABC a cumparat drepturile de ecranizare pentru un serial al carui scenariu va fi inspirat din Barbatii de pe canapeaua mea si care va fi produs de Warren Littlefield si Gail Lerner (Finaluri fericite, Betty cea urata).


Etichete: , , , ,