Amurgul zeilor. 2012, calendarul mayas si intoarcerea extraterestrilor

 Erich von Daniken

  • Editura: Lifestyle
  • Colectia: Trebuie sa stii
  • ISBN EPUB: 978-606-8309-04-0
  • ISBN PDF: 8309-04-0
  • Formate: ePub (Adobe DRM) sau PDF (Adobe DRM)
  • Compatibil cu: PC/Mac, iPad/iPhone, Android, Nook, Sony, Trekstor

Cea mai indrazneata lucrare a lui Von Däniken din ultimii ani!

Pe inaltimile Anzilor bolivieni, la 4.000 de metri deasupra nivelului marii, se afla ruinele stravechiului oras Puma Punku, un oras care pur si simplu nu putea fi construit de catre locuitorii lui din Epoca Pietrei.

Conform calendarului mayas, in decembrie 2012, zeii se vor intoarce din indelungata lor calatorie si isi vor face din nou aparitia aici, pe Pamant. Da, asa-numitii zei – de fapt, extraterestrii – se vor intoarce intr-adevar! Vom trai intalnirea cu zeii.

Numai ca orice om inzestrat macar cu un dram de minte stie ca o calatorie interstelara este imposibila, din cauza distantelor colosale pe care le-ar implica! Åži ca extraterestrii n-au cum sa semene cu noi! Ei bine, dragi cititori, eu distrug aceste idei preconcepute. Sistematic. Una cate una!

In stilul sau imposibil de imitat, Erich von Daniken desfiinteaza prejudecatile celor care inca mai pun sub semnul intrebarii existenta civilizatiilor extraterestre, cu o claritate de care nici un alt autor nu este capabil. Cartile sale ridica inteligenta umana la standardele unui dialog cu civilizatiile interstelare.

Erich von Daniken s-a nascut in 14 aprilie 1935 la Zofingen, Elvetia. Fascinatia sa de o viata intreaga fata de vizitatorii extraterestri si-a gasit expresia pentru prima oara in 1968, odata cu Amintiri despre viitor, un mare succes international. Cartile sale au fost traduse in 38 de limbi straine si au fost vandute in mai mult de 63 de milioane de exemplare. De asemenea, autorul este omniprezent in cadrul circuitului international de prelegeri, apare in mod regulat in filme documentare si la posturi de televiziune si este co-fondator al asociatiei A.A.S.R.A. (Archaeology, Astronautics & SETI Search Association – Asociatia de arheologie, astronautica si cercetari SETI) si este prezent permanent cu articole in Legendary Times, revista asociatiei.


Etichete: ,